Videoblogging.no - Lær å lage videosnutter til nettet

Lær å lage videoer med fokus på innholdsmarkedsføring og videoblogging

   Watch Promo
 

Tilbud: Kun kr 1999,-
(Inkludert Premiere Pro kurs)


Gjør deg selv synlig med video

Videoblogging.no onlinekurset er for deg som er en leder, gründer, blogger eller ansvarlig for sosiale medier og kommunikasjon som ønsker å skape synlighet på nett med video.

Du ønsker å lage videosnutter som en ny og effektiv kanal for reklame, kundekontakt, deling av informasjon i sosiale medier og på nett, og for salg av produkter og tjenester.

Du lurer på hvordan du kan lage gode videoer, intervjuer med kunder og folk du møter, reportasjer og videoblogginnlegg uten at det ser uprofesjonellt ut? Uten at du står fast teknisk (og river av deg håret)? Og uten at det tar timesvis ut av din dag?

Du ønsker å bruke mobilen eller annet utstyr som er lett å bruke. Du ønsker ikke å bli en filmskaper, men du ønsker å få lagt ut noe som er bra.

Videoblogging.no nettkurset er perfekt for nybegynnere som ønsker å lære nok for å komme i gang med videomarkedsføring med stil.

Nettkurset inkluderer samtidig mye redigering på PC / Mac for viderekommende som ønsker å legge på tekst, musikk, logo og skape bevegelse og animasjoner i program som Adobe Premiere Elements (koster ikke mye, er lett å lære og ganske kraftig) og Adobe Premiere Pro (litt vanskeligere å komme i gang med og veldig kraftig!)

Syns du at nettkurs er ikke nok for deg? - Du kan også bestille personlig opplæring eller få individuelle svar på dine spørsmål via Skype.


Eksempelvideo: Portrettintervju med en kunsterinne
(Filmet og redigert men kun en iPhone6 i løpet av ca 60min)


"Hei jeg er Trine Wilhelmine Rønnevig fra smykkeblogg.no og jeg videoblogger!

Jeg har tatt online kurset fra videoblogging.no og fått hjelp til å finne ut av ting det er helt normalt å lure på!

Å begynne å filme seg selv er skummelt og man er usikker på så mye. Men med dette kurset blir det lettere å finne sin egen stil og bestemme seg for hvordan man vil uttrykke seg. For min del har det blitt til at jeg verken redigerer eller gjør noe fancy med videoen, og jeg er veldig fornøyd med å vite at jeg har tatt dette som bevisste valg.

Jeg har unngatt å gå i fella å handle dyrt utstyr jeg ikke trenger fordi jeg har fått gode råd på veien.

- Lykke til!"

 
.

Kursholder


Tobias Michel
Tobias Michel

Videoblogging.no drives av Tobias Michel, utdannet Media Designer og videofotograf fra Tyskland, bosatt i Norge. I tillegg til å produsere videoer (gjennom "Screen Media"/TV 2), har han jobbet med kunder som NHO, NELFO, ABELIA, "Clue" Digital Ordbok, Advokatfirmaet Berngaard Sandbek, "Gjør Din Bolig Bedre" (Boligmessen) m.m. og holder åpne videokurs hos IGM.

"Når jeg underviser er fokuset på å hjelpe nybegynnere å oppnå resultater med enkle verktøy og uten å bli "lost in translation".
Video er gøy! :-)
" - Tobias Michel


HVA SIER DISSE OM Å LÆRE AV VIDEOBLOGGING.NO?
Dette sier Annie Tønnesen om «Videoblogging.no onlinekurset» etter at hun tok det.Dette sier Baard Fiksdal, informasjonssjef i NHO Service, etter workshop i videoblogging med Tobias fra «Videoblogging.no»

Course CurriculumCourses Included with PurchasePremiere Pro Kurs
Redigering av videoer for sosiale medier.
Tobias Michel

Original Price: 0 kr


Frequently Asked Questions


Når begynner kurset?
Dette er et nettkurs som er alltid åpen og alltid tilgjengelig. Du kjøper tilgang én gang og kan deretter logge deg inn og ta kurset når du ønsker og i ditt tempo.
Hva hvis jeg har redigert videoer i iMovie / Movie Maker før og ønsker å lære noe mer avansert?
Dette kurset er for deg! Jeg viser deg hvordan du kan redigere videoer i Adobe Premiere Elements og Premiere Pro - ta en titt på begge og deretter velg ut det programmet som du har lyst å lære. Premiere Elements er enklere å lære, forholdsvis kraftig og kommer med gratis musikk og grafiske elementer. Premiere Pro derimot er for deg som har jobbet med Photoshop eller InDesign før og er litt mer kjent med Adobe sine avanserte programmer.
Hva hvis jeg har aldri redigert en video før?
Det er ikke noe problem, kurset er både de som kan litt fra før og for deg som er helt ny. Jeg viser deg hvordan å planlegge, hvordan å plassere folk foran kamera/mobil, hvordan å filme og så går jeg igjennom 3-4 forskjellige måter å redigere video på. Du kan altså ta en titt på to måter å redigere på iPhone og flere måter å redigere på PC / Mac. Jeg anbefaler at du tar en titt på alle måter og deretter velger én som du ønsker å fordyp deg i.
 

Lær å lage videoer med iPhone eller videokamera
(og mest av alt: Hvordan å spare tid på videoredigering!)

Get started now!